Appartement verhuren Dordrecht

Appartement verhuren Dordrecht met hulp van Wonen Hartje

Wilt u een appartement verhuren Dordrecht? Dan is het verstandig om in zee te gaan met een professionele verhuurmakelaar. Zo weet u zeker dat u snel en probleemloos betrouwbare huurders vindt. Daarnaast kan de verhuurmakelaar u helpen met andere facetten, zoals het opstellen van een huurovereenkomst en een adviesrapportage. Wonen Hartje is een ervaren en enthousiaste verhuurmakelaar die zich speciaal richt op de regio’s Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Leiden en Den Haag. Wij matchen potentiële huurders met verhuurders. Voor elke zaak zetten we ons volledig in: of het nu gaat om een (kleine) kamer of studio of een groot en luxueus appartement.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Appartement Dordrecht verhuren: wat zijn de mogelijkheden?

Een appartement Dordrecht verhuren doet u door contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Zo kunnen we u tevens helpen als de woning nog niet klaar is voor verhuur of als u ook het beheer uit handen wilt geven. Wij werken met vaste, lage prijzen waardoor zaken doen met Wonen Hartje overzichtelijk en fijn is. Wij vormen een betrouwbare partner en bemiddelaar in uw zoektocht naar een huurder. Goed om te weten: extra diensten die wij kunnen bieden zijn onder andere het optreden als contactpersoon naar huurders, het uitvoeren van periodieke controles en het overnemen van de algemene administratie.

Direct een appartement laten verhuren Dordrecht?

Wilt u direct een appartement laten verhuren in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met Wonen Hartje op. Ons deskundige team is bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Als u de opties liever bespreekt tijdens een persoonlijk gesprek, nodigen we u graag uit op ons kantoor in Rotterdam. Hier kunnen we een kop thee drinken en u meer vertellen over ons en onze diensten. Tot slot kunt u ook op onze website meer lezen over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen. We hopen u snel te begroeten bij Wonen Hartje!

You don't have permission to register