Appartement verhuren Rotterdam Centrum

Wij helpen met uw appartement verhuren Rotterdam Centrum!

Een appartement in Rotterdam Centrum is vaak erg in trek. Wie wil er immers niet in de bruisende binnenstad wonen? Toch kan een appartement verhuren Rotterdam Centrum nog best lastig zijn. Want waar vindt u serieuze en betrouwbare huurders? En hoe regelt u de bezichtigingen? Bij Wonen Hartje Rotterdam helpen we u hier graag bij. We hebben een uitgebreid bestand met geïnteresseerde huurders en helpen u bij de volledige afwikkelingen. Zo brengen wij het appartement onder de aandacht, selecteren wij de kandidaten en regelen we de bezichtigingen. Uiteraard kunt u zelf aangeven welke huurprijs u in gedachte heeft en aan welke eisen uw huurders moeten voldoen.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Snel en efficiënt een appartement Rotterdam Centrum verhuren

Een appartement Rotterdam Centrum verhuren doen wij snel en efficiënt. De eerste stap is natuurlijk om contact met ons op te nemen. Stuur ons bij voorkeur foto’s en algemene informatie over uw appartement, dan krijgen wij een goed beeld van het appartement en de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij het appartement voor u promoten via onze kanalen. Zodra we één of meerdere kandidaten hebben gevonden, worden de bezichtigingen gepland. Heeft iemand serieuze interesse? Dan nemen wij zijn of haar financiële status onder de loep en overleggen we met u. Zo heeft u alle vrijheid om uw voorkeur (bijvoorbeeld voor een stel zonder huisdieren) door te geven. Tot slot tekenen we samen met u en de huurder het contract.

Meer informatie over uw appartement laten verhuren Rotterdam Centrum?

Wilt u meer informatie over uw appartement laten verhuren Rotterdam door Wonen Hartje Rotterdam? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Hier vindt u meer informatie over ons, onze werkwijze en de appartementen die wij verhuren. Uiteraard kunt u ook (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de website, e-mail, telefoon of social media. Wij beantwoorden uw vragen graag of kunnen een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Tot slot bent u van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. Loop gezellig binnen voor een kopje koffie én een goed gesprek over het verhuren van uw appartement.

You don't have permission to register