Appartement verhuren Rotterdam

Appartement verhuren Rotterdam via Wonen Hartje Rotterdam

Als u een nieuw huis koopt of bijvoorbeeld een lange reis gaat maken, kan het voorkomen dat u een appartement in Rotterdam leeg heeft staan. Zonde, want de maandelijkse kosten lopen gewoon door. Het is daarom verstandiger om uw appartement te laten verhuren. Op deze manier kunt u zelfs geld verdienen aan uw leegstaande huis! Bij Wonen Hartje Rotterdam bent u aan het juiste adres voor een appartement verhuren Rotterdam. Wij hebben een groot aanbod met huurwoningen en een nog groter bestand met geïnteresseerde huurders. Wij vinden dan ook snel en efficiënt een kandidaat voor uw pand.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Appartement Rotterdam verhuren: onze werkwijze

Onze werkwijze voor een appartement Rotterdam verhuren is simpel. Via onze website, nieuwsbrief en social media accounts prijzen wij de woningen aan. Vervolgens kunnen geïnteresseerde kandidaten ons contacteren en plannen we een bezichtiging. Ziet een kandidaat het huis zitten? Dan kijken we kritisch naar zijn financiële status en de eisen die u stelt aan uw huurders. Zo staat u volledig in uw recht om bijvoorbeeld aan te geven dat u geen huisdieren in uw appartement wilt of een maximaal aantal huurders hanteert. Tot slot tekenen we (samen met u) een contract. Alleen bij dit onderdeel hebben wij uw hulp nodig, de rest wordt volledig door ons geregeld.

Interesse om uw appartement te laten verhuren Rotterdam?

Heeft u interesse om uw appartement te laten verhuren in Rotterdam? Neem dan een kijkje op onze website. Hier leest u meer over onze werkwijze en ons enthousiaste team. Daarnaast kunt u online direct een formulier invullen. Geef in dit formulier bij voorkeur zo veel mogelijk informatie over uw appartement, dan kunnen wij een goede inschatting maken over onder andere de huurprijs. Uiteraard kunt u met vragen of voor meer informatie ons ook direct contacteren, we doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, social media en het contactformulier. Graag tot ziens bij Wonen Hartje Rotterdam!

You don't have permission to register