Huis verhuren Dordrecht

Snel, efficiënt en probleemloos huis verhuren Dordrecht

Wonen Hartje helpt u om snel, efficiënt en probleemloos een huis te verhuren in Dordrecht. Wij hebben sinds 2010 ervaring met het bemiddelen tussen huurders en verhuurders. Wij weten hierdoor niet alleen betrouwbare partijen met elkaar te matchen, we helpen ook met alle overige facetten. Zo kunnen we voor u een compleet adviesrapportage maken, helpen met het opstellen van de huurovereenkomst en (indien gewenst) het beheer van de huurwoning voor u uit handen nemen. Dit is ideaal als u in het buitenland verblijft of zo min mogelijk om kijken wilt naar de woning.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Huis Dordrecht verhuren voor een vaste, lage prijs

Bij Wonen Hartje werken we met een vaste, lage prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u een huis Dordrecht laat verhuren door ons team. Wij zetten ons bovendien altijd volledig in: of het nu gaat om een studio voor studenten of een luxe appartement voor expats. Ook voor onze overige diensten werken we met vaste prijzen en complete pakketten. Uiteraard zijn deze diensten optioneel. U bepaalt zelf of u enkel een woning wilt laten verhuren of ook het beheer door ons wilt laten uitvoeren.

Meer weten over een huis laten verhuren Dordrecht?

Wilt u meer weten over een huis laten verhuren Dordrecht? Kijk dan rustig verder op onze website. Hier vindt u aanvullende informatie over onze diensten en ons team. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Via de telefoon, e-mail of het contactformulier beantwoorden we u vragen graag. Als u liever persoonlijk contact wilt, neem dan gerust contact met het team van Wonen Hartje op voor een afspraak. Op ons kantoor in Rotterdam verwelkomen we u graag voor een kop koffie en een (vrijblijvende) kennismaking. Graag tot ziens bij Wonen Hartje.

You don't have permission to register