Huis verhuren Rotterdam Centrum

Wonen Hartje Rotterdam helpt uw huis verhuren Rotterdam Centrum

Een huis verhuren Rotterdam Centrum kan best lastig zijn. Want op welke manier kan u uw huis het beste onder de aandacht brengen? En hoe selecteert u huurders die betrouwbaar en serieus zijn? Bij Wonen Hartje Rotterdam bieden wij u graag de helpende hand. Naast dat wij een ruim bestand hebben met mogelijk geïnteresseerde huurders, moeten huurders bij ons aan een aantal eisen voldoen. Zo vragen wij altijd naar hun salarisstroken, jaaropgave, banksaldo en een verklaring van geen huurschuld. Daarnaast kunt u als verhuurder een aantal eisen opstellen, zoals uw voorkeur voor een stel of een huurder zonder huisdieren.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Huis Rotterdam Centrum verhuren, beheren of verkopen

Naast dat wij helpen bij uw huis Rotterdam Centrum verhuren, kunnen wij het beheer voor u uit handen nemen. Dit houdt in dat wij optreden als contactpersoon, de administratie afhandelen, klachten afhandelen, toezicht houden en het onderhoud coördineren. Deze optie is ideaal als u wellicht meer panden verhuurt, geen tijd heeft voor deze bijzaken of in het buitenland verblijft. Een andere optie die wij u bieden is het verzorgen van een (stille) verkoop. Dankzij ons grote netwerk lukt het ons vaak om op een snelle en discrete manier een huis te verkopen.

Interesse om uw huis laten verhuren Rotterdam Centrum?

Heeft u interesse om uw huis laten verhuren Rotterdam Centrum? Neem dan een kijkje op onze website of contacteer ons direct. Zo kunt u op de website meer lezen over onze werkwijze en diensten. Voor specifieke vragen of informatie kunt u ons het beste benaderen via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Tot slot kunt u online uw woning direct aanmelden als u niet langer wilt wachten en gewoonweg zo snel mogelijk een nieuwe huurder wilt vinden. Wij wensen u alvast veel succes!

You don't have permission to register