Huis verhuren Rotterdam

Huis verhuren in Rotterdam: een slimme investering!

Een huis kopen en vervolgens verhuren is een goede investering. Niet alleen op de korte termijn kan u een zakcentje verdienen met de huurinkomsten, ook op de lange termijn kan het pand dienen als een appeltje voor de dorst. Wilt u een huis verhuren Rotterdam? Dan helpt Wonen Hartje Rotterdam graag met het vinden van betrouwbare huurders. Zo prijzen wij het pand voor u aan en selecteren wij geïnteresseerde kandidaten die aan uw wensen voldoen. Ook de bezichtigingen kunnen wij voor u uit handen nemen. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen? Dat is het tekenen van de huurovereenkomst!

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Snel en zorgeloos een woning in Rotterdam verhuren

Wonen Hartje Rotterdam is een makelaarskantoor met de focus op (het centrum van) Rotterdam. Een huis Rotterdam verhuren via ons verloopt snel en zorgeloos dankzij ons ruime netwerk. Zo hebben wij een groot bestand met mogelijke huurders. Daarnaast promoten wij de huizen via onze nieuwsbrief, website en social media. Tot slot kunnen wij het volledige beheer van het pand voor u verzorgen. Dit is ideaal als u in het buitenland verblijft of geen omkijken naar het huis wilt hebben. Zo kunnen wij optreden als contactpersoon, de administratie afhandelen, toezicht houden en het onderhoud coördineren.

Meer informatie over een huis laten verhuren Rotterdam?

Wilt u meer informatie over een huis laten verhuren Rotterdam door Wonen Hartje Rotterdam? Kijk dan rond op onze website. Hier leest u meer over onze werkwijze, diensten en ons vakkundige team. Als u vragen heeft kunt u ons natuurlijk ook bereiken via de telefoon, e-mail of het contactformulier. En mocht u direct actie willen ondernemen, dan kunt u uw woning aanmelden via de website. Voeg bij voorkeur foto’s en aanvullende informatie toe, dan krijgen wij een goed beeld van de opties en mogelijkheden. Graag tot ziens bij Wonen Hartje Rotterdam!

You don't have permission to register