Vastgoedbeheer Dordrecht

Wonen Hartje verzorgt vastgoedbeheer Dordrecht

Bij Wonen Hartje bent u aan het juiste adres voor vastgoedbeheer Dordrecht. Wij richten ons sinds 2010 op het bemiddelen tussen huurders en verhuurders in de regio Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Schiedam en Den Haag. Wij helpen u met het vinden van een betrouwbare en serieuze huurder én kunnen het beheer voor u uit handen nemen. Dit is ideaal als u meerdere vastgoedprojecten heeft, zich in het buitenland bevindt of als u zich wilt richten op uw andere bezigheden. Wij zorgen er voor dat alles goed verzorgd wordt en u zich geen zorgen hoeft te maken over de woning.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Wat kan de vastgoedbeheerder Dordrecht voor u betekenen?

De vastgoedbeheerder Dordrecht kan u helpen met verschillende taken. Denk hierbij aan het optreden als contactpersoon, het uitvoeren van periodieke controles en het coördineren van het onderhoud. Ook de algemene administratie en het opstellen van een huurovereenkomst zijn werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Wij werken hiervoor met een vast, laag tarief. Is de woning nog niet klaar voor de verhuur? Bijvoorbeeld omdat er eerst nog het een en ander verbouwd moet worden? Ook dan helpen wij u graag. Dankzij onze kennis en ervaring zal uw project snel, probleemloos en efficiënt verlopen.

Vastgoed laten beheren Dordrecht: contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over vastgoed laten beheren Dordrecht? Bekijk dan onze website of neem direct contact met het enthousiaste team van Wonen Hartje op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Indien gewenst, kunnen we een afspraak maken op ons kantoor in Rotterdam. Hier kunnen we in alle rust de opties met u bespreken. We hopen u snel te mogen begroeten bij Wonen Hartje!

You don't have permission to register