Vastgoedbeheer Rotterdam

Vastgoedbeheer Rotterdam door Wonen Hartje Rotterdam

Beleggen in vastgoed is de manier om uw pensioen veilig te stellen. Heeft u vastgoed gekocht in Rotterdam en bent u op zoek naar een professionele partij die het beheer van het pand voor u kan verzorgen? Maak dan kennis met Wonen Hartje Rotterdam. Wij zijn een enthousiast en vakkundig makelaarskantoor met veel ervaring in vastgoedbeheer Rotterdam. Zo vinden wij in ons klantenbestand betrouwbare huurders voor het pand, kunnen wij optreden als contactpersoon en kunnen wij het volledige beheer (van het onderhoud tot aan de administratie) voor u uit handen nemen.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Onze taak als vastgoedbeheerder Rotterdam

Onze taak als vastgoedbeheerder Rotterdam nemen wij zeer serieus. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een optimaal rendement haalt uit uw investering. En mocht u het pand op den duur willen verkopen, dan helpen wij u uiteraard graag. Zo kunnen wij een (stille) verkoop verzorgen door het pand discreet aan te bieden aan ons netwerk of kunnen wij het pand aanprijzen via onze kanalen. Via onze website, nieuwsbrief en social media accounts hebben wij een groot bereik onder geïnteresseerde starters, stellen, investeerders en liefhebbers van de stad Rotterdam.

Meer informatie over vastgoed laten beheren Rotterdam

Wilt u meer informatie over vastgoed laten beheren Rotterdam? Kijk dan rond op onze website. Hier vertellen we meer over onze diensten als vastgoedbeheerder en makelaar. Ook kunt u uw pand online direct aanmelden. Voeg bij voorkeur zo veel mogelijk informatie en foto’s toe, dan krijgen wij direct een goed beeld van de mogelijkheden. Tot slot kunt u met vragen of om een afspraak met ons te maken ons altijd bereiken. Via de e-mail, telefoon of het online contactformulier staat ons team klaar om u op weg te helpen. Graag tot snel bij Wonen Hartje Rotterdam!

You don't have permission to register