Verhuurmakelaar Dordrecht

Verhuurmakelaar Dordrecht: uw zoektocht is onze drijfveer

Wonen Hartje is een verhuurmakelaar Dordrecht die u snel en efficiënt aan een betrouwbare huurder helpt. Dankzij onze ruime ervaring én grote netwerk weten we u binnen no time te matchen aan een huurder die aan uw wensen voldoet. Uiteraard screenen we alle potentiële huurders voordat we deze aan u voorstellen. En of u nu een klein appartement of een luxueuze woning wilt verhuren: uw zoektocht is onze drijfveer. Wij vinden het een uitdaging om te bemiddelen en te helpen bij alle andere facetten als u een woning wilt gaan verhuren.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Makelaar verhuur Dordrecht en beheer

Naast dat wij een makelaar verhuur Dordrecht zijn, kunnen we een groot deel van het beheer voor u uit handen nemen. Wij werken hiervoor met verschillende pakketten. Zo kiest u precies met welke taken u ondersteuning nodig heeft. Mocht u zelf niet in de mogelijkheid zijn om het beheer uit te voeren, dan kunnen wij het beheer van A tot en met Z voor u verzorgen. Zo zullen wij bijvoorbeeld optreden als contactpersoon, de administratie afhandelen, het onderhoud coördineren en periodieke controles uitvoeren. Lees op onze website gerust meer over onze diensten.

Maak kennis met de makelaar Dordrecht verhuren

Heeft u een vraag of wilt u direct kennis maken met de makelaar Dordrecht verhuren? Neem dan contact met Wonen Hartje op. Wij geven u graag meer informatie of kunnen u uitnodigen op ons kantoor in Rotterdam. Hier kunnen we de mogelijkheden face to face met u bespreken. Onder het genot van een kop thee of koffie vertellen we graag meer over onze pakketten en diensten. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Wij hopen u snel terug te zien bij Wonen Hartje!

You don't have permission to register