Verhuurmakelaar Rotterdam

Wonen Hartje Rotterdam: enthousiaste en professionele verhuurmakelaar Rotterdam

Wonen Hartje Rotterdam is een verhuurmakelaar Rotterdam met een passie voor Rotterdam én haar inwoners. Dankzij ons enthousiasme en professionaliteit weten wij snel en vakkundig huurders en verhuurders met elkaar in contact te brengen. Dit doen we door een volledige service aan te bieden en gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk. Huurders krijgen bijvoorbeeld via de website, nieuwsbrief en onze social media accounts regelmatig updates over de nieuwste huurwoningen. Verhuurders vinden dankzij ons snel een betrouwbare huurder. Een huurder die niet alleen snel in de woning wilt trekken, maar bovendien aan een uitgebreide selectie is onderworpen.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Beheer en makelaar verhuur Rotterdam

Naast makelaar verhuur Rotterdam, voeren wij nog een aantal andere diensten uit. Zo kunnen we u helpen bij het realiseren van een (stille) verkoop. Op een discrete en professionele manier brengen wij de woning onder de aandacht bij de juiste mensen. Daarnaast kunnen wij het beheer van uw woning verzorgen. Zo kunnen wij optreden als contactpersoon, de administratie afhandelen en het onderhoud coördineren. Tot slot geven we u graag advies. Bijvoorbeeld over het verhuren of verkopen van uw woning of over het uitvoeren van verbouwingen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u op allerlei fronten adviseren en helpen.

Kom in contact met de makelaar Rotterdam verhuren

Wilt u in contact komen met dé makelaar Rotterdam verhuren en huren: Wonen Hartje Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer, e-mailadres of het online contactformulier. Tevens vindt u op onze website belangrijke informatie en de mogelijkheid om u direct aan te melden als huurder of verhuurder. Tot slot vindt u online ons adres. Wij maken graag een afspraak met u op ons kantoor. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we de verschillende mogelijkheden voor het huren, verhuren of verkopen van vastgoed in Rotterdam bespreken en u direct een advies geven.

You don't have permission to register