Woning verhuren Rotterdam Centrum

Wonen Hartje Rotterdam: juiste adres voor woning verhuren Rotterdam Centrum

Wilt u snel en zorgeloos een woning verhuren Rotterdam Centrum? Dan bent u bij Wonen Hartje Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring, kennis en het netwerk om de verhuur volledig voor u uit handen te kunnen nemen. Zo brengen wij de woning onder de aandacht en selecteren wij de kandidaten voor u. Dit doen wij aan de hand van zowel onze eigen eisen (met betrekking op het inkomen en banksaldo) als uw eisen. Tot slot verzorgen wij de bezichtigingen en helpen we bij het opstellen en overeenkomen van het huurcontract.

Vanwege corona zijn er momenteel geen groepsrondleidingen!

Woning Rotterdam Centrum verhuren en beheer

Een woning Rotterdam Centrum verhuren is een goede lange termijn investering. Met de hulp van Wonen Hartje Rotterdam heeft u bovendien geen omkijken meer naar de verhuur. Naast dat wij een professioneel en enthousiast makelaarskantoor zijn, voeren we extra diensten uit. Eén van deze diensten is het verzorgen van het beheer van uw pand. Onder het beheer vallen zaken zoals het afhandelen van de administratie, het controleren van de woning, de coördinatie van het onderhoud en optreden als contactpersoon. Deze optie is ideaal als u zelf druk bent met andere projecten, zich buiten Rotterdam bevindt of graag zeker wilt weten dat het beheer tot in de puntjes geregeld wordt.

Direct uw woning laten verhuren Rotterdam Centrum?

Wilt u direct uw woning laten verhuren Rotterdam Centrum? Meld uw woning dan aan via onze website. Upload bij voorkeur foto’s en een omschrijving zodat wij een goed beeld van het pand en de mogelijkheden krijgen. Wilt u eerst meer informatie over onze werkwijze en ons team ontvangen? Kijk dan op uw gemak rond op de website of neem contact met ons op. We staan u graag te woord via de telefoon, e-mail, social media of ons online contactformulier. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Wonen Hartje Rotterdam!

You don't have permission to register